فست فود زنجیره ای شیدانا

مجموعه شعب فست فودها و صنایع غذایی شیدانا

فست فود زنجیره ای شیدانا

مجموعه شعب فست فودها و صنایع غذایی شیدانا

فست فود زنجیره ای شیدانا

درباره مجموعه فست فود زنجیره ای و صنایع غذایی شیدانا، بیشتراز ما بدانید، بیشتر از ما بخواهید.
شرکت تولیدی، تجاری و مجموعه فست فودها و رستوران های زنجیره ای و صنایع غذایی شیدانا در بزرگترین سایت صنعتی خاورمیانه (شهرک صنعتی اشتهارد) واقع شده که با بهره گیری از نیروی های متخصص و داشتن مجوز ها و پروانه های مربوطه از وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت بهداشت (غذا و دارو) با برند تجاری شیدانا و با هدف ایجاد یک واحد نمونه و سالم در زمینه تولید منوی غذاهای سرد و گرم فعالیت می نماید و در حال حاضر در تولید محصولات غذایی سالم و بهداشتی در سطح گسترده ای از کشور مشغول به فعالیت می باشد. از دیگر فعالیت های تجاری این مجموعه معتبر غذایی ایجاد و راه اندازی شعب زنجیره ای فست فود و رستوران به شکل کاملا مدرن و تجاری میباشد که در قالب بنگاه های زود بازده قرار دارد، که یکی از ویژه گی های اینگونه بنگاه ها با توجه به ماهیت مجموعه فست فود و غذایی شیدانا میتوان به بازگشت سرمایه اولیه و سود دهی در کوتاه ترین زمان را اشاره کرد. جهت اطلاعات بیشتر به وب سایت رسمی شرکت مراجه فرمایید . shidana.ir

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
طبقه بندی موضوعی
بایگانی
نویسندگان

فست فود شیدانا
قارچ شکم پر

زمان پخت : 25 دقیقه

زمان آماده سازی مواد: 15دقیقه

مناسب برای بیماری : در هر واحد: معادل یک عدد قارچ شکم‌پر 92 کالری، 2/75 گرم چربی، 447 میلی‌گرم سدیم، 11/5 گرم کربوهیدرات، 3/25گرم فیبر، 4 گرم قند، 6/5 گرم پروتئین


مناسب برای یک نفر :

ـ دو برش پنیر سوییسی (یا پنیر گاو خندان)

ـ نصف قاشق چای‌خوری سیر خردشده

ـ نصف قاشق چای‌خوری پودر پیاز

ـ یک‌هشتم قاشق چای‌خوری نمک

ـ پودر آویشن، به میزان لازم

ـ دو عدد قارچ بزرگ

ـ یک عدد کدوی سبز خردشده


از چربی خون تا کبد چرب با قارچ شکم پر

این قارچ‌ها، حسابی، بزرگ و اشتهابرانگیزند و بین خودمان بماند، کالری‌شان آنقدر کم است که می‌توانید دوسه‌تایشان را یکجا نوش‌جان کنید.


به چه وسایلی احتیاج داریم؟

کاسه، فویل، سینی فر، روغن زیتون، افشانه روغن

 

  1. فر را از قبل، با حرارت 375 درجه گرم کنید.
  2. پنیر سوییسی، سیر، پودر آویشن و نمک را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا نرم و یک‌دست شود. سپس، آن را کنار بگذارید.
  3. ساقه قارچ را جدا، خوب خرد کرده و به مخلوط پنیر و ادویه‌جات اضافه کنید. خود قارچ‌ها را هم کنار بگذارید.
  4. حالا، سراغ کدوها بروید. آن‌ها را هم ریز، خرد و با پنیر، مخلوط کنید.
  5. یک ورقه فویل، کف سینی فر پهن کنید و کمی روغن زیتون، روی آن بپاشید. قارچ‌ها را روی فویل بگذارید؛ به طوری که سر قارچ، به سمت پایین باشد. با یک قاشق، از مخلوط پنیر و سبزیجات، شکم قارچ‌ها را پر کنید و پنیر پارمزان رنده‌شده را روی آن بریزید. 
  6. یک ورقه فویل دیگر، روی قارچ‌ها بکشید و آن را از چهار طرف، محکم ببندید؛ جوری که مواد، از لابه‌لای فویل، بیرون نریزد.
  7. قارچ‌های شکم‌پر را مدت 23 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا نرم شوند.
  8. پس از این مدت، می‌توانید غذا را از فر بیرون بیاورید، اما موقع باز کردن فویل، مراقب باشید که انگشت‌ها یا چشم‌تان را با بخار نسوزانید. اگر دلتان خواست، قبل از سرو، کمی نمک روی قارچ‌ها بپاشید.
  9. نوش جان!


فست فود شیدانا
اسلایدر سلطنتی

زمان پخت : 10 دقیقه

زمان آماده سازی مواد: 10دقیقه

مناسب برای بیماری : در هر واحد: 254 کالری، 5/5 گرم چربی، 924 میلی گرم سدیم، 26 گرم کربوهیدرات، 6 گرم فیبر، 5/5 گرم قند، 29 گرم پروتئین

مناسب برای بیماری : کاهش وزن کبد چرب دیابت

مناسب  برای 4 عدد اسلایدر:

ـ 120 گرم گوشت گوساله کم چرخ شده

ـ1/8 قاشق چای خوری نمک

ـ1/8 قاشق چای خوری پودر سیر

ـ1/8 قاشق چای خوری پودر پیاز

ـ1/8 قاشق چای خوری فلفل سیاه

ـ 1/8 فنجان پیاز نگینی خرد شده

ـ 2 برش نان تست رژیمی

ـ 4 عدد خیارشور ورقه شده

ـ سس کچاپ و سس خردل، در صورت تمایل


اسلایدر ها به کاهش وزن شما کمک می کنند

اسلایدرها، باب میل ترین و مُدروزترین ساندویچ های دنیا هستند که هم خیلی ساده اند و هم درست کردنشان به وقت زیادی احتیاج ندارد. اسلایدرها، مینی ساندویچ هایی هستند که در نان های کوچک همبرگری سرو می شوند. البته بهتر است به جای این تعریف ها، خودتان دست به کار شوید و تجربه کنید.


به چه وسایلی احتیاج داریم؟

کاسه، بشقاب، ماهی تابه دسته دار، اسپری روغن


  1. گوشت و ادویه جات را در یک کاسه با هم مخلوط کرده با دست ورز دهید تا یکدست شود و کمی حالت چسبندگی پیدا کند. سپس آن را به شکل 4 تا توپ یک اندازه در آورید و  بعد با دست صافشان کنید تا شبیه همبرگر شوند. حالا به کمک چاقو روی هر کدام از برگر ها 4 شکاف باریک ایجاد کنید و به مدت 5 دقیقه در فریزر قراردهید.
  2. کمی روغن کف تابه بریزید و آن را روی درجه حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را کف تابه پخش  کرده و برگرها را روی آن بچینید به طوری رویه شکافدارشان، طرف پیازها قرار  بگیرد. در تابه را ببندید و 3-4 دقیقه صبر کنید تا کاملا پخته شوند. در این مرحله احتیاجی به هم زدن یا زیر و رو کردن مواد نیست.
  3. تا وقتی گوشت پخته می شود، نان ها را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید. (اگر تمایل داشتید می توانید قبل از برش زن، نان ها را کمی برشته کنید). روی تکه های نان خردل و سس کچاپ بمالید و آنها را کنار بگذارید.
  4. وقتی برگرها خوب پخته شدند، هر کدامشان را همراه با مقداری پیاز روی نان ها گذاشته و به ترتیب لایه های دیگری از خیارشور و نان را روی گوشت قرار دهید. اجازه دهید که غذا کمی سرد شود و بعد با خیال راحت مشغول خوردن شوید. 




فست فود شیدانا
جوجه کباب پنیری

زمان پخت : 20 دقیقه

زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه

مناسب برای بیماری : در هر واحد: 256 کالری، 2 گرم چربی، 693 میلی‌گرم سدیم، 19/5گرم کربوهیدرات، 3/25 گرم فیبر، 4/5 گرم قند، 38/5 گرم پروتئین


مناسب برای یک نفر:

ـ 120 گرم سینه مرغ خردشده بدون پوست و استخوان

ـ دو قاشق غذاخوری کنسرو لوبیا قرمز

ـ نصف قاشق غذاخوری گشنیز ساتوری‌شده

ـ نصف قاشق غذاخوری آب‌لیموی تازه

ـ یک‌هشتم قاشق چای‌خوری پودر چیلی (فلفل قرمز )

ـ یک‌هشتم قاشق مرباخوری نمک

ـ زیره سبز و پودر فلفل سیاه، به مقدار لازم

ـ یک‌چهارم فنجان ذرت

ـ یک‌چهارم فنجان پیاز ورقه‌شده

ـ یک‌چهارم فنجان فلفل دلمه‌ای قرمز

ـ یک‌چهارم فنجان پنیر چدار کم‌چرب


در 20 دقیقه خوشمزه ترین و سالم ترین جوجه کباب را بپزید

از طرفداران پروپاقرص جوجه، پنیر و طعم غذاهای آسیای جنوب‌شرق هستید؟ آستین‌هایتان را بالا بزنید و دست به کار شوید. در کمتر از نیم ساعت صاحب یک غذای سالم، مقوی و البته لذیذ می شوید.


  1. در یک کاسه، مرغ، لوبیا، گشنیز، پودر چیلی، آب‌لیمو، نمک، زیره سبز و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  2. کف ماهیتابه را روغن بریزید و آن را کمی گرم کنید. سپس، ذرت، فلفل دلمه‌ای و پیاز را در تابه بریزید و مدت چهار تا پنج دقیقه بپزید تا پیاز، نرم و سبک شود.
  3. حالا مخلوط مرغ و ادویه‌جات را به محتویات تابه اضافه کنید و پنج دقیقه دیگر حرارت دهید تا مرغ، کاملا پخته شود.
  4. سپس، پنیر و گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و صبر کنید تا پنیر، آب شود. داغ‌داغ میل کنید!

فست فود شیدانا
پیتزا استوایی
زمان پخت : 10 دقیقه
زمان آماده سازی مواد: 5دقیقه

مناسب برای بیماری : ارزش غذایی در هر واحد: 230 کالری، 4/5 گرم چربی، 808 میلی‌گرم سدیم، 34 گرم کربوهیدرات، 6/5 گرم فیبر، 9/5 گرم قند، 17 گرم پروتئین

مناسب برای بیماری : کاهش وزن

مناسب برای یک پیتزا:

ـ دو قاشق غذاخوری سس پستو

ـ یک عدد نان تست رژیمی

ـ یک رول پنیر کش‌دار

ـ دو ورقه ژامبون خردشده

ـ یک حلقه کمپوت آناناس خردشده (بدون آب)

ـ یک قاشق غذاخوری پیاز قرمز خردشده


پیتزا استوایی

این پیتزا، کمی شیرین، ولی خیلی خوشمزه است. حتی فکرش را هم نکنید که این غذا را فقط به زمان ناهار یا میان‌وعده محدود کنید؛ پیتزای استوایی، حتی برای زمان صبحانه هم مناسب است.

به چه وسایلی احتیاج داریم؟

سینی فر، افشانه (اسپری) روغن


  1. فر را از قبل، با درجه حرارت 350 درجه گرم کنید.
  2. روی هر تکه مافین، یک قاشق سس بریزید و خوب پخش کنید.
  3. پنیر را خوب خرد کرده و روی مافین‌ها بریزید. سپس، روی پنیر را با ژامبون، آناناس و پیاز بپوشانید.
  4. کمی روغن، روی سینی فر افشانه کنید، مافین‌ها را روی آن بگذارید و مدت هشت تا 10 دقیقه در فر بپزید.


شیدانا
مرغ با طعم پیتزا


زمان پخت : 15 دقیقه

زمان آماده سازی مواد: 15دقیقه

مناسب برای بیماری : در هر واحد: 282 کالری، 5/75 گرم چربی، 868 میلی‌گرم سدیم، 10 گرم کربوهیدرات، 2 گرم فیبر، 4/5 گرم قند، 44 گرم پروتئین

مناسب برای بیماری : دیابت

مناسب برای یک نفر:

ـ یک‌چهارم فنجان پوره گوجه‌فرنگی کنسروی

ـ 150 گرم پنیر سفید

ـ 150 گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان

ـ یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر سیر

ـ یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر پیاز

ـ یک‌هشتم قاشق مرباخوری نمک

ـ  یک‌هشتم قاشق مرباخوری پودر فلفل سیاه

ـ یک‌چهارم فنجان فلفل دلمه‌ای سبز خردشده

ـ یک‌چهارم فنجان قارچ ورقه‌شده

ـ دو قاشق غذاخوری پیاز خردشده

ـ یک قاشق مرباخوری پنیر پارمزان رنده‌شده

ـ در صورت تمایل، از پودر فلفل قرمز، ارگانو و ریحان، برای طعم‌دار کردن استفاده کنید.


دستور پیتزا سالم برای دیابتی ها

اووووه... یک پیتزای عجیب و غریب که مرغ‌ها، جای خمیرش را می‌گیرند... خیلی باحال است!

به چه وسایلی احتیاج داریم؟

کیسه پلاستیک زیپ‌دار بزرگ، ماهیتابه فر، گوشت‌کوب، افشانه روغن

 

  1. فر را از قبل، گرم کنید.
  2. پوره گوجه‌فرنگی کنسروی را با نمک، پودر فلفل سیاه یا هر ادویه دیگری، طعم‌دار کنید. سپس، پنیر کش‌دار را هم خرد کرده و کنار بگذارید. 
  3. سینه مرغ را در کیسه پلاستیکی گذاشته، تا حد امکان، هوایش را خارج کنید و در کیسه را ببندید. با گوشت‌کوب، روی کیسه پلاستیکی بکوبید تا ضخامت سینه مرغ، حدود دو سانتی‌متر شود، اما مراقب باشید بیش از حد له نشود. روی هر دو طرف مرغ، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل سیاه بپاشید و کنار بگذارید. 
  4. کمی روغن کف ماهیتابه بپاشید و آن را روی گاز گرم کنید. فلفل دلمه‌ای، قارچ و پیاز را اضافه کنید و مدت چهار تا شش دقیقه بپزید تا سبزیجات نرم شوند و بعد، آن‌ها را در یک ظرف دیگر، خالی کرده و کنار بگذارید.
  5. دوباره کف ماهیتابه را افشانه روغن بزنید و آن را گرم کنید. سینه مرغ را در تابه ریخته و هر طرف آن را مدت سه دقیقه حرارت دهید تا کاملا پخته شود.
  6. روی مرغ را با پوره گوجه‌فرنگی، پنیر و سبزیجات بپوشانید.
  7. تابه را در طبقه بالای فر قرار داده و مدت دو تا سه دقیقه از بالا حرارت دهید تا پنیر، نرم و پپرونی‌ها، ترد و برشته شوند.

نکته درگوشی:

اگر مطمئن نیستید که تابه دسته‌دارتان، برای استفاده در فر، مناسب هست یا نه، دور دسته آن را فویل بپیچید.


فست فود شیدانا

فاهیتا

زمان پخت : 25 دقیقه
نوع غذا: ملل
زمان آماده سازی مواد: 15دقیقه

مناسب برای بیماری : ارزش غذایی در هر واحد: (معادل نصف غذا) 244 کالری، 2/5 گرم چربی، 716 میلی‌گرم سدیم، 13 گرم کربوهیدرات، 3 گرم فیبر، 5/5 گرم قند، 41/5 گرم پروتئین


مناسب برای 2 نفر:

ـ 1/5 قاشق غذاخوری آب‌لیمو

ـ یک قاشق چای‌خوری نشاسته ذرت

ـ یک قاشق چای‌خوری پودر سیر

ـ یک قاشق چای‌خوری پودر چیلی

ـ نصف قشق چای‌خوری نمک

ـ یک‌هشتم قاشق چای‌خوری زیره سبز

ـ 360 گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان (به‌صورت نواری، خرد شود)

ـ یک عدد فلفل دلمه‌ای خردشده

ـ یک عدد کدوی سبز (به‌صورت خلالی، خرد شود)

ـ نصف یک عدد پیاز متوسط (به‌صورت نگینی، خرد شود)


فاهیتا مکزیکی؛ توصیه ای برای بیماران قلبی و فشار خون

نگران نباشید، قرار نیست گوشت و سبزیجات را با یک لیتر روغن، داخل تابه بریزید و یک فاهیتای چرب و چیلی درست کنید. این روش، دیگر خیلی قدیمی شده. این بار می‌خواهیم همه مواد اولیه را در فویل بپیچیم و یک غذای کاملا رژیمی بپزیم. راستی، فاهیتا نوعی غذای مکزیکی است که حتما عاشقش می‌شوید. این غذا با نان تورتیلا سرو می‌شود ولی شما بریا کاهش کالری می‌توانید بدون نان بخورید.


به چه وسایلی احتیاج داریم؟

کاسه، فویل، سینی فر، افشانه روغن

 

  1. فر را از قبل، با حرارت 375 درجه گرم کنید.
  2. آب‌لیمو و نشاسته ذرت را در یک کاسه بزرگ، مخلوط کرده و آن‌قدر هم بزنید تا نشاسته حل شود. سپس، همه ادویه‌ها را به این مخلوط اضافه کنید تا سس غلیظ و یک‌دستی به دست آید. حالا، تکه‌های مرغ و سبزیجات را داخل سس بریزید و با هم مخلوط کنید تا همه مواد، به سس آغشته شود.
  3. یک ورقه فویل، کف سینی فر پهن کنید و کمی روغن زیتون، روی آن افشانه کنید. مخلوط مرغ و سبزیجات مزه‌دارشده را روی فویل بریزید و با پشت قاشق، کمی آن‌ها را پهن کنید. یک ورقه فویل دیگر، روی مواد بکشید و آن را از چهار طرف ببندید. سپس، سینی را مدت 20 تا 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا مرغ، پخته و سبزیجات، نرم شود.
  4. قبل از باز کردن فویل، اجازه دهید غذا، کمی خنک شود و موقع خوردن هم، مراقب انگشت‌ها و زبان‌تان باشید!


استیک هندی با سالاد پنیر


مواد لازم مناسب برای 4 نفر

  • لیموترش: 2 عدد تازه
  • راسته گوساله : 2 تکه 300 گرمی گوشت
  • ماست کم چربی : 250 گرم
  • نعنای تازه : چند ساقه
  • اسفناج تازه : 200 گرم
  •  هویج بزرگ : یک عدد
  • پنیر سفید : 150 گرم
  • کنجد : 3 قاشق غذاخوری
  • شیر نارگیل : 200 میلی‌لیتر
  • روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • جوانه گندم : 200 گرم

طرز تهیه:

این غذای درخشان طعم فوق‌العاده غذاهای هندی را دارد و با یک سالاد خوشمزه سرو می‌شود.

1. همه مواد را آماده روی کابینت قرار دهید. فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد یا 375 درجه فارنهایت یا درجه 4 فر روشن کنید.

2. گوشت‌ها را در یک ظرف با نصف لیموترش تازه، نمک و فلفل و کمی روغن زیتون مزه‌دار کنید. مواد را خوب روی گوشت بمالید تا به خوردش برود.

3. نعنای تازه را خرد کنید و به همراه کمی روغن  زیتون و آب نصف لیموترش و کمی نمک به ماست اضافه کنید.

4. مقداری جوانه گندم وسط سالاد بریزید و دور آن را با اسفناج خرد شده پر کنید. برای ورقه کردن هویج می‌توانید از پوست‌کن استفاده کنید. آن را روی سول هویج بکشید تا ورقه‌های زیبایی داشته باشید.

5. یک تابه بزرگ را روی حرارت بگذارید و استیک‌ها را به مدت 6 تا 10 دقیقه بسته به میزانی که دوست دارید آبدار یا پخته باشد، روی حرارت متوسط بپزید. یادتان باشد هر دقیقه یک بار استیک را برگردانید تا یکنواخت سرخ شود.

6. پنیر آسیایی را در کمی روغن زیتون سرخ کنید و کناره‌های سالاد بچینید.

7. به همره شیر نارگیل، کنجد و باقی‌مانده روغن زیتون یک سس درست کنید و روی سالاد بریزید.

8. استیک را به همراه ماست و سالاد سرو کنید.



سالاد رشته چینی

یک لیوان مرغ پخته‌ی خرد شده
• یک لیوان جعفری خرد شده
• یک لیوان هویج رنده شده
•2 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
• 1/4 لیوان مایونز
• 1/4 لیوان خامه
• یک بسته نودل (رشته چینی)

اول سس مایونز را با خامه مخلوط کرده و خوب هم می‌زنیم. در یک ظرف سالاد مرغ و جعفری و پیاز خرد شده و هویج رنده شده را با هم مخلوط کرده و مخلوط سس و خامه را به آن اضافه می‌کنیم . در آخر (قبل از سرو غذا) نودل را به روش بالا آبکش کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم

غذای چاینییز چون هم #سبزیجات داره و هم گوشت و از طرفی نیمه سرخ‌کرده هم هست مورد علاقه خیلی‌ها وبخصوص نوجوانها و بچه‌هاست . تو اکثر فیلمهای امریکایی آدمها (بخصوص پلیسها) همه یک پاکت کاغذی (مقوایی) دستشونه و دارن با چاپ‌سویی (chop suey) یا چوبهای چینی چاینییز می‌خورن !

اگه غذای خاصی رو دوست دارید حتما بگید تا اگه بلد بودیم در موردش بنویسم. امیدوارم از خوردن چاینییز در کنار خانواده لذت ببرید این غدا تقریبا سریع آماده می‌شه و بسیار خوش‌خوراک است