شرکت فست فودهای زنجیره ای شیدانا
هزینه راه اندازی فست فود و کافی شاپ (شیدانا)
به
طور کلی هزینه راه اندازی فست فود یا کافی شاپ را می توان به صورت زیر طبقه بندی
نمود:
دکوراسیون، تجهیزات، راه اندازی، مواد مصرفی
قطعا اگر مکان مورد نظر اجاره باشد یک فاکتور
مهم به نام هزینه رهن مکان مورد نظر نیز به آن افزوده خواهد شد.
با توجه به پرسش های متداولی در زمینه هزینه
ها از جمله:
میزان براورد هزینه دکوراسیون
میزان براورد هزینه تجهیزات
میزان براورد هزینه راه اندازی
میزان براورد هزینه اولیه مصرقی
لازم است یادآور شویم که تمامی موارد فوق یک
جواب مشترک دارد و آن این است که بستگی دارد!
هزینه شما ارتباط مستقیمی با برنامه، استراتژی
و اهداف شما دارد.
معمولا سوال متداول افرادی که تجربه کمتری در
این زمینه دارند این است که هزینه راه اندازی و اجرای اولیه فست فود یا کافی شاپ
به چه میزانی است یا بعضی از شرکت های خصوصی یا دولتی استعلام قیمت می خواهند.
برای پاسخ گویی به این سوال باید این نکته را مد نظر داشت که جواب این سوال برای
رسیدن به اطلاعات مناسب از پایین به بالا نیست بلکه برعکس می باشد. برای اینکه
اطلاعات مناسبی در این زمینه بدست بیاورید باید به طور دقیق به تشریح شرایط خود
پرداخته تا کارشناسان خبره مبلغ سرمایه اولیه را برای شما تخمین بزنند. اما توصیه
می شود این کارشناسان افراد ذینفع در فروش تجهیزات یا فروشندگان نباشند. معمولا
مشاوره این افراد باعث بالا رفتن حجم سرمایه گذاری اولیه یا پایین آمدن کیفیت
تجهیزات فست فود یا کافی شاپ می شود. ضمنا نکته ای که دارای اهمیت فراوانی است
برای بالانس بودن خط آشپزخانه نیاز به دانش فنی کاربردی می باشد.
البته شایان ذکر است متاسفانه بعضی افراد به
عنوان کارشناس وارد عمل شده و هزینه سرمایه گذاری بسیار پایین تر از نرخ واقعی
اعلام می کنند. با توجه به اینکه هر سرمایه گذاری طبیعتا مایل به سرمایه گذاری
کمتر برای کسب هدف برابر دارد، ناخواسته هزینه های انجام می دهد که در آینده بسیار
نزدیک باید دچاره دوباره کاری های هزینه بر شود.
برای راه انداری فست فود ابتدا به ساکن باید
سه نوع بررسی ذیل به ترتیب صورت پذیرد:
بررسی بازار
در هر عمل تجاری که ماحصل آن سود است،
بازاریابی نقشی بس پر رنگ را بازی می کند. با توجه به بررسی های به عمل آمده قریب
به ۶۶%
از افرادی که قصد راه اندازی یک فست فود را دارند به این مهم توجه کافی نداشته و
سرمایه خود را در شرایط نامناسبی قرار می دهند.
بررسی فنی
قطعا این مرحله باید توسط کارشناسان خبره بررسی
و تجهیزات لازم به شما معرفی گردد. به عنوان مثال زمانی که وارد فست فودی می شوید
که کارشناسیهای لازم روی آیتمهای فنی آن صورت نگرفته باشد تجهیزات زیادی را خواهید
دید که بدون استفاده در آن قرار دارد.
بررسی
مالی
تعیین
حجم سرمایه لازم در این امر بسیار حائز اهمیت می باشد. زیرا سرمایه کمتر از حد
لازم، شما را با مشکلات فراوانی در حین ورود به بازار روبرو می کند، وبه عکس
سرمایه بیش از حد لازم نیز استهلاک منابع مالی را برای شما به ارمغان می آورد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با کارشناسان شرکت یا تعیین وقت ملاقات حضوری با شماره تلفن 09198187680 امور ارتباطات و نمایندگی ها تماس حاصل فرمایید.
مجموعه شعب فست فود و رستوران زنجیره ای شیدانا
شرکت تولیدی، بازرگانی و صنایع غذایی زرین کاوش دی
وب سایت : shidana.ir
اینستاگرم : instagram.com/fastfood_shidana
وبلاگ : fastfoodshidana.blog.ir-fastfoodshidana.blogfa.com
امور نمایندگی ها : 09198187680
کارخانه : 02637778625
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.